Telefon:
900 57 213

Adresse:
​Dag Hammarskjölds vei 6 5144 Fyllingsdalen

Våtrom

Bergen Bad er din pålitelige partner når det gjelder å skape et våtrom som kombinerer komfort, stil og funksjonalitet. Vi forstår at våtrommet er et sentralt element i ethvert hjem, og vi er dedikerte til å gjøre din våtromsopplevelse ekstraordinær. Ta kontakt for en gratis befaring og få et uforpliktende pristilbud.

Trygghet og Kvalitet:

Sikkerhet er vår førsteprioritet når vi tar ansvar for ditt våtrom. Vårt erfarne team overholder nøye byggebransjens våtromsnorm, og vi går ikke på kompromiss med kvaliteten på materialer eller utførelse. Fra vanntette installasjoner til robuste konstruksjoner, kan du være trygg på at ditt våtrom er utformet for å vare.

Prosjektledelse:

Bergen Bad tar styringen fra start til slutt. Fra den første konsultasjonen til den endelige gjennomgangen, sørger vi for at prosessen er sømløs og effektiv. Vår prosjektledelse omfatter alt fra tidsplanlegging til koordinering av håndverkere, slik at du kan lene deg tilbake og glede deg over transformasjonen av ditt våtrom uten stress.

Miljøvennlig Tenkning:

Vi forplikter oss til miljøvennlig praksis. Dette inkluderer valg av bærekraftige materialer og installasjon av vannbesparende løsninger. Vi tror at et flott våtrom ikke bare skal være estetisk tiltalende, men også ta hensyn til planeten vår.

Skreddersydde Design:

Vi vet at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyr vi skreddersydde designløsninger for ditt våtrom. Våre skreddersydde løsninger tar hensyn til dine preferanser og behov. Enten det er elegante fliser, moderne armaturer eller en smart rominndeling, skaper vi et våtrom som reflekterer din unike smak og skaper en atmosfære som passer for deg.

Komfort i Fokus:

Våtrommet skal være et sted for avslapning. Vi legger vekt på å skape en atmosfære av ro og komfort. Dette inkluderer valg av belysning, oppvarming og detaljer som legger til rette for en avslappende opplevelse. Fra et morgenritual til en avslappende kveld, skal ditt våtrom være en velkomstpause.

Bergen Bad er stolt av å levere våtromsløsninger som ikke bare møter, men overstiger dine forventninger. Kontakt oss, og la oss sammen skape et våtrom som er skreddersydd for deg og dine behov.