Telefon:
900 57 213

Adresse:
​Dag Hammarskjölds vei 6 5144 Fyllingsdalen

Slik fungerer det – En Enkel Prosess med Bergen Bad

Å forvandle ditt baderom med Bergen Bad er en sømløs prosess som tar deg fra idé til realisering. Vi guider deg gjennom hvert steg, sikrer at dine ønsker blir forstått og at resultatet blir et baderom du vil verdsette. Her er hvordan vår firestegsprosess fungerer:

1. Bestill Befaring – Mål og Løsningsforslag:

Ønsker du å fornye baderommet ditt? Kontakt oss for å bestille en befaring. Vi i Bergen Bad kommer hjem til deg, tar nødvendige mål og utforsker ulike løsningsforslag. Vi tar oss tid til å lytte til dine tanker og behov, og vi er her for å skape et baderom som passer perfekt til din livsstil.

3. Kontraktinngåelse – Endelig Pris, Oppstartsdato og Forventet Tid:

Etter din godkjenning går vi videre til kontraktinngåelse. Kontrakten formaliserer den endelige prisen, oppstartsdato og forventet tid for prosjektet. Dette sikrer en gjensidig forståelse og klarhet for begge parter.

2. Pristilbud – Enkelt og Uforpliktende:

Basert på befaringen utarbeider vi et uforpliktende pristilbud. Vi går nøye gjennom detaljene i tilbudet for å gi deg full oversikt over kostnader og inkluderte tjenester. Vår hensikt er å gi deg et klart bilde av hva du kan forvente, uten skjulte kostnader.

4. Utføring – Din Visjon Blir Virkelighet:

Når kontrakten er signert, begynner vi arbeidet på avtalt dato. Vårt dedikerte team jobber grundig og effektivt for å gjøre din visjon til virkelighet. Vi holder deg oppdatert gjennom hele prosessen og sikrer minimal forstyrrelse i ditt daglige liv.

Med Bergen Bad er din baderomsrenovering en sømløs opplevelse. Fra den første befaringen til ferdigstillelse av prosjektet, fokuserer vi på å gjøre hvert steg så enkelt og smidig som mulig. Vårt mål er ikke bare å levere et fornyet baderom, men å skape en opplevelse som gjør hele prosessen givende og bekymringsfri for deg. Velkommen til Bergen Bad, der ditt drømmebaderom blir virkelighet. Kontakt oss i dag for å starte din reise mot et nytt og forbedret baderom.