Telefon:
900 57 213

Adresse:
​Dag Hammarskjölds vei 6 5144 Fyllingsdalen

Nytt bad – Skap ditt drømmebad!

Bergen Bad ønsker å være din ledende partner når du tar skrittet mot å skape ditt drømmebad. Vi forstår at badet er mer enn bare et funksjonelt rom; det er ditt private fristed, et sted for avslapning uten forstyrrelser eller bekymringer. Bergen Bad dedikerer seg til å gjøre prosessen med å få et nytt
bad så enkelt og givende som mulig. Ta kontakt for en gratis befaring og få et uforpliktende
pristilbud.

Inspirerende Design:

Fra de første skissene til den siste detaljen, tar vi sikte på å gi deg et baderom som ikke bare imøtekommer dine behov, men som også gjenspeiler din personlige stil. Vår designprosess er ikke bare om å levere det forventede, men å overraske med innovative ideer som gir karakter og sjarm til ditt nye baderom.

Materialeksperter:

Vi vet at valg av materialer kan være overveldende, så vårt team er her for å veilede deg gjennom det store utvalget av fliser, møbler, belysning og sanitærutstyr. Vi garanterer at hvert element ikke bare passer sammen, men skaper en helhetlig og imponerende estetikk.

Miljøbevissthet:

Vi bryr oss om miljøet, og det reflekteres i vårt valg av materialer og energieffektive løsninger. Vi streber etter å gi deg et baderom som ikke bare er bærekraftig, men også etisk ansvarlig.

Innovasjon og Teknologi:

Vi er lidenskapelig opptatt av å innlemme de nyeste trendene og teknologiene i våre baderomsdesign. Fra smarte løsninger for vannbesparelse til avanserte belysningsalternativer, sørger
vi for at ditt nye bad ikke bare ser fantastisk ut, men også er utstyrt med moderne bekvemmeligheter.

Kvalitet og Håndverk:

Vi er stolte av å levere håndverk av høyeste kvalitet. Fra presise fliseinstallasjoner til nøyaktig montering av armaturer, er ingenting for oss for smått eller for stort. Vi sikrer at ditt nye bad ikke bare vil se fantastisk ut ved ferdigstillelse, men vil forbli slik i årene som kommer.

La Bergen Bad være din partner på reisen mot et nytt baderom. Vi er her for å gjøre hele prosessen spennende, inspirerende og ikke minst, skreddersydd for deg. Gjør deg klar for å bli forelsket i ditt nye bad!