Team Bergen Bad

Hvem møter du når du ringer til Bergen Bad? Mest sannsynlig er det Tarje som tar telefonen, men det kan også hende det er Jim eller Kristian. Når badet skal bygges skal du ikke se bort i fra at du møter flere av oss. Vi er ikke så skummel som vi ser ut

Tarje

Tarje

Daglig Leder og Byggmester
Jim

Jim

Fagleder Våtrom
Kristian

Kristian

Fagleder Tømrer

Hvorfor velge Bergen Bad

Daglig Leder - Tarje Hatlem

I byggebransjen hører man ofte at håndtverkere ikke alltid er til å stole på og ikke overholder tider og frister.

Byggmester T Hatlem AS og Bergen Bad AS strekker seg langt for å endre dette ryktet som byggebransjen har fått på seg opp igjennom tidene.
Når vi avtaler befaringer strekker vi oss langt for å møte kundens forslag til tidspunkt. Vi tar gjerne befaringer på ettermiddager da vi vet at i en stresset hverdag med jobb og barn, så er klokken altfor ofte den største motstanderen til å få ting og avtaler til å gå i hop. Når vi avtaler utførelse av jobber, så gjør vi vårt ytterste for å starte opp når det er avtalt oppstart, og gjør det som må til
for å holde oss innenfor den tidsrammen som er satt på utførelsen.

Vi hører gjerne fra dere!

Om oss

I mange år har Byggmester Tarje Hatlem  jobbet med oppussing, rehabilitering og nybygg og i de fleste tilfeller så er det ofte et bad, eller et våtrom som er en del av jobben vi gjør hos kunder.

Byggmester Tarje Hatlem, startet som selvstendig næringsdrivende i 1989, og har fra den tid vert med å sett utviklingen som har vert på våtrom, fra
å bare legge fliser rett på støp, uten membran på 80 talet og ut på 90 tallet når man da begynte å prøve ut membrantyper, og helt til de systemer som man i dag bruker som er blitt omtrent så bra som det kan bli.

I de siste årene, så har vi sett at flere og flere kunder ønsker å pusse opp bad mer og vi har vert involvert i mange bad de siste år, og vi har funnet ut at vi er blitt ganske god på utføring av dette, og våre ansatte liker å jobbe med dette å rehabilitere og bygge opp nye bad. Vi ansatte egne murere med lang erfaring fra denne typen arbeid, med våtromssertifikat.

Og etter å ha jobbet med våtrom i mange år, med gode resultater og fornøyde kunder, så kom tanken om å starte en egen avdeling for våtrom, og da kom tanken om å starte Bergen Bad AS som med det navnet, da sier alt om hva man driver med.