Telefon:
900 57 213

Adresse:
​Dag Hammarskjölds vei 6 5144 Fyllingsdalen

Fliser – Estetiske fliser med Bergen Bad

Oppdag kunsten av flisearbeid med Bergen Bad, hvor vi løfter baderommet ditt til nye estetiske høyder gjennom nøye utvalgte fliser. Vår dedikasjon til flisearbeid kombinerer funksjonalitet med stil, og vi tilbyr et mangfold av alternativer for å skape et baderom som reflekterer din personlige smak. Ta kontakt for en gratis befaring og få et uforpliktende pristilbud.

Mangfoldig Design:

Utforsk et rikt spekter av flisedesign som spenner fra klassiske keramiske fliser til naturlige steinoverflater. Vår ekspertise sikrer ikke bare visuell appell, men også optimal funksjonalitet gjennom nøye utvalgte materialer.

Holdbarhet og Vedlikehold:

Bergen Bad har fokus på at flisene både skal være vakre og praktiske. Derfor velger vi fliser av høy kvalitet som tåler fuktighet, varme og daglig bruk. Dette gir ikke bare en tidløs estetikk, men også en enkel og langvarig vedlikeholdsrutine.

Innovasjon i Materiale:

Vi omfavner innovasjon ved å presentere fliser laget med moderne teknologi og bærekraftige materialer. Fra futuristiske keramiske løsninger til miljøvennlige alternativer, streber vi etter å introdusere det siste innen flisematerialer.

Unike Mønstre:

Skap et baderom med karakter gjennom våre skreddersydde flisemønstre. Enten det er en moderne diagonal installasjon eller intrikate mosaikker, legger vi vekt på å gi ditt baderom en personlig signatur gjennom flisevalg.

Ekspertise og veiledning:

Bergen Bad står klar til å veilede deg gjennom valgprosessen. Fra å anbefale passende flisetyper til å skissere ideer for å optimalisere plassen, er vi her for å sikre at hver flis bidrar til det overordnede estetiske og funksjonelle målet for ditt baderom.

Fargepaletter og Stemninger:

Utforsk en verden av fargepaletter som skaper unike stemninger i baderommet ditt. Fra beroligende nøytrale toner til levende fargevalg, hjelper vi deg med å finne den perfekte fargesammensetningen som gjenspeiler din personlige visjon.

Med Bergen Bad kan du forvente fliser som går utover det ordinære, og som gir baderommet ditt et tidløst uttrykk med en moderne touch. Kontakt oss, og la flisene bli stjernen i din baderomsrenovering.